In My Mango Tree Blog

In My Mango Tree Blog

In My Mango Tree

Håll koll på:

In My Mango Tree Shop
In My Mango Tree Consulting

We could write a book!

ShopPosted by Anna G 2015-02-26 17:24:24
"We could write a book once everything landed your side!" skrev Lena från Namibia till mig häromdagen. Det höll jag med om, även om en sådan bok kanske skulle få en ganska begränsad läsekrets.
Det hon syftade på var vår första leverans av varor från Afrika till In My Mango Tree Shop. Lena, som äger Mio Petbeds och LalaEish (handgjorda hund- respektive barnprylar), blir först ut. All vår början bliver svår heter det ju, och det har inte varit någon ände på allt som nu skulle göras FÖR FÖRSTA GÅNGEN.
Nu är Lena klar att skicka sitt första paket, och jag, som till slut hade lyckats finna ett lämpligt transportföretag och fått kundnummer och inloggning m m, skulle idag göra min första beställning av frakten. E-posten och telefonerna har gått varma, kors och tvärs. Det verkade som om jag verkligen var den första som importerade från Namibia!
Nu är jag både svettig, kall och yr på en gång, och det ska verkligen bli spännande att se om det otroliga kan hända, nämligen att allt funkar! Lenas stackars man ska vänta med paketet på en avtalad adress på måndag mellan kl 12 och 4, och någon därnere ska komma och hämta det. Finns alla fraktsedlar, packlistor, fakturor, ursprungsintyg med mera med? Ja, man undrar...
Kommer paketet genast att fastna i tullen, vad blir det för tullavgift om det går igenom, kommer chauffören att hitta ut hit i skogen så småningom, eller blir det som vanligt att de ringer ute vid stora vägen och vägrar köra vidare???

Men - om man inte försöker, så är man bara en liten lort - eller hur var det?